Kontakt dhe orari i punës

14 + 4 =

Adresë

Nikola Tesla 14-4/18
1000 Skopje, Makedonija

Kontakt

+389 78 334 764
agape.mkd@gmail.com

Orë pune

Hene e Premte: 10:00 – 18:00
E shutne – E diele: Mbyllur