Квантна козметика

Квантна козметика

Во текот на изминатите 10 години, јазично-фреквентната генетика (квантна генетика) развива моќни технологии за корекција на човечкото тело, засновани врз принципите на создавање квантни еквиваленти (КЕ) на генетските информации.

Оваа технологија овозможува квантна регенерација старите и болни со млади и здрави клетки и ткива. Во нашата работа, ова го користиме за да им понудиме на клиентите широк спектар на регенеративна козметика како креми, лосиони, пудри, влошки итн.

Козметика која ја нудиме се состои од добро познати и докажани биоактивни супстанции како што се гинсенг, мумијо (shilajit), камено масло, колаген, хијалуронска киселина, програмирани екстракти од матични клетки, минерали и витамини кои имаат за цел да ја коригираат работата на кожата.

Во современиот свет, кој е полн со стрес, болести, ГМО, хемиски елементи, кожата обично старее најбрзо. На сите страни, ни се нуди рекламна „супер“ козметика, која не дава видливи резултати и има единствена цел, да заработи што повеќе. Покрај тоа, молекулите на таквите креми се поголеми од молекулите на кожата и таквиот козметички производ дејствува само површно и не ги обновува длабоките слоеви на кожата.

Со користење на принципите на квантната генетика, добивме фундаментално нов метод на нежно делување врз кожата, а во исто време и на целото тело. И сè тоа само со користење на козметички препарати, кои ги нарекуваме информативна или квантна козметика.

Суштината на овој метод е тоа што воведуваме својства на биоактивните супстанции директно во кремот кои делуваат директно на теломерите (ситни парчиња ДНК кои влијаат на долговечноста и здравјето). Со помош на посебни звучни записи во кои се содржани информациите за биоактивните супстанции, ја „принудуваме“ секоја клетка да работи на начин на којшто ние сакаме.

Во овој случај, ефектот на козметиката која ја користиме, ќе биде значително поголем отколку ефектот на разни таблети, напивки или тоници. Кремите, претходно програмирани со звучен бран, практично задаваат команда на кожата како да се однесува и што треба да менува. На овој начин го блокираме или забавуваме процесот на нејзино стареење. Овој ефект, потоа се проширува на целото тело, бидејќи кожата не е изолирана од другите органи во телото и работи како дел од еден механизам. Сите органи се меѓусебно поврзани.

 

Која е разликата помеѓу квантната козметика и конвенционалните козметички креми?

Сите постојни козметички производи на светскиот пазар содржат разни биолошки активни супстанции како растителни екстракти или хемиски состојки. Но, овие супстанции во процес на апсорпција преку кожата во телото и крвта, брзо се распаѓаат под влијание на ензими и ензими во фрагменти кои не се секогаш корисни, а понекогаш и штетни.

Во квантната козметика се користат само природни состојки, чии квантни информации се стабилни и трајни. Во суштина, ова се многу важни, многу ретки и скапи супстанции.

Овие супстанции, во кремите се воведуваат како нивен квантен еквивалент (KE). Тоа е основа на технологијата за создавање квантни козметички креми. Тие се апсолутно лишени од сите негативни својства, но целосно ги задржуваат својствата на ретките и скапи биолошки активни супстанции.

Оваа технологија е развиена на Московскиот Институт за Квантна Генетика, предводен од академикот на Руската Академија за Медицински и Технички Науки, П. Гарјаев

Група на жени, кои учествуваа во клиничките испитувања со неверојатно воодушевување ја прифатија квантната козметика. Подмладувањето и исчезнувањето на видливите брчки се јавуваат многу брзо, само по неколку недели употреба. Квантната козметика може да се користи не само за кожата на лицето, туку и за целото тело.

Академик Гарјаев вели: „Користејќи KE (квантен еквивалент) на чисто лековити хемиски соединенија и лекови со висок позитивен ефект, докажавме дека KE од овие лековити соединенија и препарати, во принцип, не може да деградира и да ги менува својствата. KE останува непроменет и делува на неодредено време.

Квантната информациона крема (КИК) е специјализирана квантна козметика и извор на корисни и долготрајни ефекти врз човечката кожа и стабилизирање на нејзината млада состојба, а можеби и на лицето како целина “.

Московскиот Институт за Квантна Генетика, произведува 3 типа на специјализирани квантно-информациони креми.

  1. КИК – 1 (БЕЛА КИК Крема) за особи до 35 години (содржи сибисрки мумијо)
  2. КИК – 2 (ЦРНА КИК Крема) за особи постраи од 35 години (содржи алтајски мумијо)
  3. КИК – 3 со маклура (наречена утште адамово јаболко или Божји поклон). Кремата делува длабински, ги извлекува токсините и нечистотијата од кожата, со еден збор прави детоксикација на кожата па поради тоа се возможни реакции кои брзо се повлекуваат.

КИК Кремите се достапни ислкучиво со нарачка.

Сертификат за производите, кликни овде…

Повеќе информации можете да прочитате на https://wavegenetics.org/en/