Kristal kuarci i riprogramuar (KKR)

Që nga kohërat antike, kristalet e kuarcit janë përdorur si një mjet i fuqishëm shërues, si një gjë meditimi dhe si ilaç. Shëruesit e mençur të së kaluarës i dinin vetitë e kristaleve të kuarcit dhe i përdornin ato në hajmalitë e tyre të fuqishme.

Si mund të ndikojnë mineralet në trupin e njeriut?

Ndërgjegja është e natyrshme në të gjitha format e materies. Edhe shkëmbinjtë kanë vetëdije, dhe kristali është shumë më tepër se një shkëmb. Shkëmbinjtë formohen gjatë depozitimit dhe ngjeshjes së mineraleve, dhe kristali rritet qelizë pas qelize në një strukturë me formë të përkryer.

Është vërtetuar se kristalet kanë dridhjet e tyre të veçanta dhe se këto dridhje janë më shumë në përputhje me dridhjet e trupit të njeriut sesa dridhjet e ndonjë minerali tjetër ose guri të çmuar.

Kristalet e kuarcit përdoren për të amplifikuar, ruajtur dhe pastruar energjinë e mendimit. Kuarci gjithashtu ka aftësinë të gjenerojë impulse elektrike. Shtypja e tij krijon një ngarkesë elektrike të quajtur “piezo-elektricitet”.

“Piezo” do të thotë energji elektrike e krijuar nga presioni, dhe kristali kuarc është burimi më ekonomik i kësaj energjie. Vetë kristalet nuk përmbajnë një ngarkesë elektrike, por ato kanë një memorie. Kur i marrim në duar dhe i “përshtatim” në kontakt të drejtpërdrejtë me trupin tonë, ata sillen si të ngarkuara. Kështu, ato mund të rrisin energjinë e marrë nga qelizat e trupit të njeriut.

Kristalet mund të përçojnë energji nga fusha e informacionit natyror në vetëdijen njerëzore, duke i dhënë asaj një aftësi të shtuar për të perceptuar. Kështu, kuarci rrit dhe transmeton energjitë shpirtërore dhe fuqitë shëruese.

Falë këtyre vetive, kristalet përshpejtojnë procesin e shërimit dhe e bëjnë atë më intensiv.

Kristalet e kuarcit janë përcjellës të shkëlqyeshëm të energjisë. Kur ekspozohen ndaj presionit, ata mund të thithin një lloj energjie dhe të prodhojnë një tjetër.

Energjia e emetuar nga kristali transparent i kuarcit rezonon me fushën e informacionit njerëzor dhe e harmonizon atë. Kalon nëpër të gjithë trupat dhe depërton në to. Gjithashtu depërton në strukturën e qelizave njerëzore. Transmetimi i energjisë ka një polaritet magnetik, i njëjtë me polaritetin natyror të fushës së informacionit njerëzor. Prandaj, kristali i kuarcit është një armë e fuqishme për shërimin dhe harmonizimin e dridhjeve natyrore të njeriut.

Dridhjet e kristaleve dhe riprogramimi i kuarcit

Çdo objekt, kafshë, bimë, njeri, madje edhe ajri përreth nesh ka dridhjen e vet. Secili organ, ind ose qelizë në një gjallesë ka frekuencën e vet unike. Secili kristal ka dridhjen e vet. Kur mbani një kristal në dorë, ai fillon të dridhet me energjinë tuaj që do të thotë se kristali mund të riprogramohet dhe përdoret për shërim.

Programimi zhvillohet në atë mënyrë që me ndihmën e lazerëve shumë të zhvilluar fitohet një matricë informative kuantike e substancave biologjikisht aktive (e ashtuquajtura program matricë) e cila ruhet në kristalin e kuarcit dhe ai informacion mund të ruhet në të për një kohë të gjatë.

Pyetja tjetër që lind është se si informacioni i shkruar në kuarc mund të transmetohet në trupin tonë. Përgjigjeja është shumë e thjeshtë përmes ujit. Kërkimet shkencore kanë treguar se çdo informacion i marrë nga uji nuk mund të ruhet në të për një kohë të gjatë. Informacioni i shkruar në ujë mund të qëndrojë për një maksimum prej 3 ditësh, por me ndihmën e kuarcit mbetet gjatë. Pra, kristali i programuar përmes ujit të pijshëm mund të lirojë trupin nga toksinat dhe të rivendosë vitalitetin e organizmit.

Struktura e ujit dhe memorja e ujit

Karakteristikat shëruese të ujit janë të njohura që nga ekzistenca e njeriut. Megjithëse vetitë e tij kimike dhe fizike janë të njohura, uji si materie mbetet ende enigmë. Ajo është një bllok themelor ndërtimi i çdo organizmi të gjallë dhe të gjitha funksionet e jetës ndodhin në të. Me ndihmën e veprimeve të caktuara kimike, mekanike dhe elektromagnetike, uji jo vetëm që ndryshon strukturën e tij, por gjithashtu ka aftësinë për të mbajtur mend. Uji thith të gjithë informacionin që i vjen, qoftë një fjalë, muzikë, dritë, lutje, etj. Studimi i ri ka treguar se uji jo vetëm që kujton, por ka aftësinë për të transmetuar dhe ruajtur informacionin dhe se i përgjigjet mendimeve dhe ndjenjave. Uji i memorizuar mund të ndryshojë drejtim, kështu që mund të ndryshojë vetitë e tij në një drejtim pozitiv ose negativ. Për këto arsye, akademiku Garyaev dhe ekipi Molekula patentuan një të ashtuquajtur makinë riprogramimi të kohës, domethënë mbushjen e ujit me informacion pozitiv përmes informacionit të ruajtur në një kristal kuarci.

 Cili ujë duhet të përdoret?

Është e njohur se mjedisi acid është i butë për zhvillimin e sëmundjeve kronike. Për shembull, dihet që tek diabetikët vlera e pH është më pak se 6 dhe se sëmundjet fillojnë të zhvillohen kur vlera e pH është midis 6.5 dhe 6.8. Gjithashtu, çdo 10 vjet vlera e pH ulet me
0,1, që do të thotë se mbi 50 vjet, vlera e pH ulet në 0,5, gjë që mund të çojë në sëmundje kronike.

Pirja e ujit alkalin me një vlerë pH më të madhe se 7.4 është e një rëndësie të madhe për shëndetin. Çajrat bimorë gjithashtu duhet të përgatiten me ujë alkalin.

KKR duhet të përdoret në ujë alkalin dhe kështu uji bëhet një substancë aktive e cila quhet edhe ujë i gjallë i cili ka një efekt të dobishëm në të gjithë organizmin. Sipas hulumtimit, uji i gjallë gjendet në qelizat e foshnjave dhe kafshëve të reja. Uji i gjallë ka aftësinë të eleminojë toksinat në trup dhe të ngadalësojë procesin e plakjes si dhe të përmirësojë shëndetin psiko-fizik.

Lloje të KKR

Kristali i kuarcit mund të ri-programohet në përputhje me nevojat e klientit. Komponentët aktivë në RCC veprojnë për 12 muaj.

  • KKR për përtëritje
  • KKR për imunitet
  • KKR për përmirësim të metabolizmit
  • KKR për gra
  • KKR për burra
  • KKR për qarkullim
  • KKR për përmirësim të digjestionit
  • KKR për sistemin nervor
  • KKR për kafshë shtëpiake
  • KKR individuale sipas nevojave të klientit

Si përdoret KKR?

E vetmja gjë që ju nevojitet është ujë me një pH 7.4. Vendosni ujin në shishe me KKR dhe lëreni brenda natës. Ditën tjetër uji është gati për të pirë. Ju gjithashtu mund të përdorni KKR për të bërë çajra bimorë, por uji duhet të jetë alkalik. Pas një kohe të shkurtër përdorimi, trupi juaj do të ndiejë përfitimet pozitive.

Si të porosisni RKK?

KKR mund të porosisni në e-mail adresën agape.mkd@gmail.com . E vetmja gjë që ju nevojitet është një përshkrim i shkurtër i situatës dhe ne do t’ju rekomandojmë atë KKR që ju nevojitet. Ju gjithashtu mund të porosisni lloje të ndryshme të KKR.

Afati i ruajtjes së KKR është 12 muaj. Pas datës së skadimit, mund të porosisni një të re.

Në rast dëmtimi të shishes që përmban KKR gjatë transportit, Agape BioWell do të rimbursojë fondet tuaja.

Pagesa mund të bëhet në llogarinë e transaksionit Agap BioWell.

Koha e dorëzimit është 30 deri në 45 ditë pas pagesës së KKR.

Повеќе информации можете да процитате на https://www.molekula-zdravlje.com/reprogramirani-kristal-kvarca-rkk/