Matricat universale dhe individuale

Matricat universale dhe individuale

Informacioni që përmbahet në ADN mund të shndërrohet në një matricë (rekord) nga një teknikë e veçantë me lazer me frekuencë të ulët, e cila ripërtërinë dhe rigjenerohet duke përdorur përbërës biologjikisht aktivë si xhensen, mumje, pelte mbretërore, çajra mjekësorë, etj. të cilat përpunohen dhe përkthehen në tingull që vepron në nivelin nënatomik. Duhet të theksohet se përdoren lazer të veçantë që simulojnë proceset kuantike të informacionit në kromozomet në nivelin e fotoneve. rrotullimi i fotoneve. Këto matrica quhen matrica ose programe universale.
Programet (matricat) e propozuara aktivizojnë vetitë biologjikisht aktive të qelizave (ADN, ARN, proteina dhe metabolitë të tjerë) dhe kështu ngadalësojnë procesin e plakjes në nivelin kuantik. Dallimi midis metodave klasike dhe teknikës kuantike është se me metodat klasike, ripërtërirja është sipërfaqësore, dhe me këtë teknikë, rigjenerimi zhvillohet në një nivel nënatomik.

Përveç matricave universale, ekzistojnë edhe matrica individuale. Informacioni është marrë nga fotot personale me pajisje speciale. Kushti është që personi në foto të jetë i shëndetshëm dhe jo më i vjetër se 7 vjet. Me pajisje speciale lexohet fotoja dhe merret një spektër i plotë, me spektër të lartë i të ashtuquajturës informacione rrotulluese, e cila ka një aktivitet të fuqishëm biologjik. Më shumë rreth kësaj teknike mund të lexohet në monografinë e Garyaev “Gjuhësia – Gjenoma e Valës, Teoria dhe Praktika” (2009). Punohet vetëm një herë, dhe korrigjohet çdo 12 muaj.

Ajo që duhet të theksohet është se përtëritja e kuotave nuk është një shkop magjik. Rigjenerimi zhvillohet në një nivel nënatomik dhe gradualisht kërkon kohë për të parë rezultatet me një fjalë duhet të punosh për veten.

Si flasin qelizat?

Para se të shohim se çfarë janë matricat, duhet të shpjegojmë disa gjëra në vijim:
Trupi ynë përbëhet nga miliarda qeliza. Një ushtri kaq e madhe duhet të menaxhohet nga dikush, dhe kjo është ADN-ja që është në bërthamën e qelizave. ADN-ja përmban të gjitha informacionet rreth asaj se si do të duket një organizëm dhe si do të funksionojë. ADN-ja, dmth kromozomet, duke folur në mënyrë figurative, tregojnë një video në qelizë si ta zhvillojnë atë siç duhet, dhe jo të gjithë videon menjëherë, por në fragmente (për shembull, një vezë e fekonduar nuk zhvillohet menjëherë, por zhvillohet gradualisht).
Kromozomet ose ADN-ja lëshojnë dritë lazer. Duke e mbuluar veten me dritë lazer, ADN krijon një hologram, dmth ADN me dritën e vet tërheq matricën, pra planin për ndërtimin e qelizave të të gjithë organizmit dhe rrjedhën e tij jetësore. Atëherë ai trup i lehtë mbushet me materie.

Fakti që ADN krijon një imazh drite tre-dimensionale konfirmon fenomenin e ekzistencës së një fantazme. Për ta bërë më të qartë se për çfarë po flasim do të shpjegojmë në shembullin vijues:

Nëse prisni një pjesë të vogël të gjethes së thuprës dhe e vendosni në një fushë nën tension të lartë (aparati cirilik), do të shfaqet një imazh i lehtë nga e gjithë fleta, dhe jo vetëm pjesa
që ishte shqyer nga fleta. Kjo është një pronë e një hologrami. Pjesa e prerë e fletës mund të pritet në pjesë edhe më të vogla dhe të gjitha nën veprimin e tensionit të lartë do të pasqyrojnë tërë fletën por me më pak dritë.
Kështu është me qelizat. Ata jo vetëm që shohin imazhet e dritës tre-dimensionale, por gjithashtu lexojnë programet e tyre si libra. Kështu që secila qelizë shikon dhe lexon programet e veta ndërsa rritet dhe zhvillohet. Kur miliarda qeliza janë të organizuara në një perandori të gjerë si një organizëm, ato duhet të komunikojnë me njëra-tjetrën dhe të koordinojnë veprimet e tyre. Një komunikim i tillë (shkalla e informacionit) zhvillohet me ndihmën e sinjaleve të dritës, radio valëve dhe zërit.

Çfarë paraqesin matricat?

Matricat përfaqësojnë të dhëna kuantike të substancave biologjikisht aktive dhe dëgjimi i tyre çon në një ndryshim gradual në nivelin qelizor. Këto regjistrime të zërit / zhurmës merren duke përdorur teknologji lazer shumë të përparuar dhe përfaqësojnë spektra të valëve të radios. Tingulli është bioinformacioni që lexon trupi. Zhurma lejon që të gjitha qelizat në trup të dridhen me të njëjtën frekuencë dhe ajo vepron si një eliksir për qelizat. Tingulli nuk është i këndshëm në fillim sepse nuk jemi mësuar të dëgjojmë një “muzikë” të tillë, por sigurisht që funksionon. Një krahasim, shumë çajra mjekësorë kanë një shije të pakëndshme, por ato ende funksionojnë dhe shërohen.

Pyetja është nëse ky tingull është i qëndrueshëm sepse dëgjohet si mp3 (regjistrim audio) ose si avi (regjistrim audio dhe video).

Po, tingulli është i qëndrueshëm sepse është fraktal.
Këtu duhet të përmendim diçka rreth një prej vetive më të rëndësishme të spektrit që marrim. Shtë veti e fraktalitetit, ose ngjashmërisë në shkallë të ndryshme. Kjo buron nga fakti që si regjistrim kryesor i deformimit të fotoneve, ne marrim një interferogram fotonik (hologram) të mostrës së zërit, i cili më pas shndërrohet në një valë radio dhe më në fund në një hologram akustik mp3.
Është e rëndësishme të kuptohet se çdo hologram është një fraktal (e kundërta nuk është e vërtetë). Prona themelore e një hologrami është fraktaliteti i informacionit të tij. Prandaj, humbja e disa frekuencave gjatë shndërrimit të spektrit të marrë në formatin mp3 nuk shqetëson informacionin e përgjithshëm bioaktiv. Karakteristika kryesore e fraktalit është se pamja e tij dhe mënyra e shpërndarjes së tyre nuk ndryshojnë edhe kur shkalla e përdorur në vëzhgim ndryshohet.

Llojet e matricave

1. Matricë universale për parandalimin e procesit të plakjes
2. Matricë universale për korrigjim të metabolizmit
3. Matricë universale për përforcim të imunitetit
4. Matricë universale për persona mbi moshën 40 vjeçare
5. Matricë universale për gra
6. Matricë universale për burra
7. Matricë universale për zhvillim psikofizik
8. Matricë individuale për zhvillim ezoterik dhe shpirtëror.
9. Matricë individuale sipas dëshirës
10. Мatricë për kafshë shtëpiake

Cili është përparësia e matricave në krahasim me teknologjitë e tjera?

Çmim i përballueshëm pasi ato blihen vetëm një herë dhe nuk kanë datë skadimi dhe prodhohen duke përdorur teknologjinë më të fundit të lazerit që aktualisht është në dispozicion vetëm në Rusi.

Përjashtim janë matricat universale që duhet të dërgohen për korrigjim çdo 12 muaj në qendrën e gjenetikës kuantike në Rusi.

Metoda e vetme që rigjeneron dhe ripërtërin trupin në nivelin kuantik. Organizmi jo vetëm që ripërtërihet nga brenda, por gjithashtu përmirëson gjendjen e përgjithshme psiko-fizike të organizmit.
Përdorimi i shtesave të ndryshme zvogëlohet sepse trupi merr bioinformacion nga përbërësit biologjikisht aktivë që veprojnë drejtpërdrejt në nivelin qelizor/nënatomik.
Porositni matricën tuaj ose vizitoni qendrën biowell Agape dhe parandaloni plakjen e organizmit!

Si të porosisni matrica?

Matricat mund t’i porosisni në emailin agape.mkd@gmail.com. E vetmja gjë që ju nevojitet është një përshkrim i shkurtër i gjendjes dhe ne do t’ju rekomandojmë se çfarë lloj matrice ju nevojitet.
Pagesa mund të bëhet në llogarinë e transaksionit Agap BioWell.
Koha e dorëzimit është 30 deri në 45 ditë pas pagesës së matricës/ve.

Повеќе информации можете да прочитате на https://wavegenetics.org/en/